Elektriciteit

Elektriciteit wordt steeds belangrijker in onze woning. Daarom is het noodzakelijk dat ons elektriciteitscircuit up to date blijft en voorzien is van de nodige extra’s voor de vele noden nu en in de toekomst. Zowel voor nieuwbouw als renovatie bied ik u een op maat gemaakte oplossing aan. De installatie wordt steeds keuringsklaar afgeleverd.

Eveneens sta ik in voor de installatie van parlefonie of videofonie.
Voor afwerkingsmaterialen, schakelaars, dimmers… werk ik samen met onderstaande partners.

Keukentoestel defect of voor de aankoop van een nieuw toestel, vraag naar mijn voorwaarden voor volgende merken : Miele, AEG, Novy, Zanussi, Siemens, Bosch, Elektrolux en Smeg.

elektriciteitskabine

Automatisatie

Om het leven nog gemakkelijker te maken zoeken producenten van poorten, rolluiken, toegangsdeuren naar diverse vormen van automatisatie. Je kan bij mij terecht voor het automatiseren van bestaande installaties of nieuwe.
Mijn service beperkt zich niet alleen tot mijn eigen installaties, ik herstel of upgrade ook installatie geplaatst door anderen.
Geregeld volg ik bijscholing om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten.
Ik kom vrijblijvend ter plaatse, om iedere situatie te analyseren. Zo kan ik, in samenspraak met de klant, voor iedere situatie, de beste oplossing bieden! Vanaf de opmeting, tot de afwerking, word alles door Torino De Meester uitgevoerd, dus geen onderaanneming.

automatisatie poort

Partners

cebeo
rexel
niko
btcino
aiphone
faac
somfy
 
 

Recente realisaties

Interessante links

Wist je dat je jaarlijks van energieleverancier kan wisselen. De prijzen vergelijken is dan ook een must. Hieronder vind je enkele interessante links terug om uit te maken wie nu de goedkoopste leverancier is of wat jouw rechten en plichten zijn. Veel leesgenot.

 

TORINO DE MEESTER bvba   Jagersstraat 25    8790 Waregem

tel: 056/324.878 • gsm: +32 (0) 474. 437.586 • info@torinodemeester.be